Kako razstaviti hidravlični cilinder

- Mar 30, 2019-

Koraki za odstranitev hidravličnega valja:


1, da preprečimo, da bi podolgovati členi, kot je batnica, ukrivljeni ali deformirani, uporabimo distančno oporo za uravnoteženje pri namestitvi. Pri demontaži je treba preprečiti poškodbe zgornjega navoja batnice, navoja vrat in površine batnice, notranje stene obloge valja in podobno.


2, je treba demontažo opraviti po vrstnem redu. Zaradi različne strukture in velikosti različnih hidravličnih cilindrov je zaporedje demontaže nekoliko drugačno. Na splošno je treba olje v obeh komorah valja izprazniti, nato pa odstraniti glavo cilindra in končno odstraniti bat in batnico. Pri demontaži glave valja hidravličnega valja je treba uporabiti posebna orodja za ključ ali zaskočni obroč notranjega priključka za kartico. Prepovedana je uporaba ravne lopate; za pokrovček s konico prirobnice ga je treba priviti, brez kladiva ali trdega udarca. . Ko je bat in batnica težko izvleči, ga ne silite ven. Najprej morate ugotoviti vzrok in ga nato razstaviti.


3, pred in po raztovarjanju poskušajte ustvariti pogoje, da preprečite, da bi se deli hidravličnega cilindra onesnažili s prahom in nečistočami. Na primer, pri razstavljanju poskusite izvesti v čistem okolju; po demontaži morajo biti vsi deli prekriti s plastično krpo, ki ni prekrita z bombažno krpo ali drugo delovno krpo.


4, je treba po demontaži natančno preveriti jeklenke, da se ugotovi, kateri deli se lahko še naprej uporabljajo, kateri deli se lahko popravijo in uporabljajo, in katere dele je treba zamenjati.


5, morajo biti deli skrbno očiščeni pred montažo.


Vendar pa je treba paziti na pravilno namestitev tesnilne naprave. Na primer, ko nameščate O-obroček, ga ne vlecite do določene stopnje trajne deformacije in ga med nastavljanjem ne zvite, sicer lahko pride do izlitja olja zaradi popačenja. Odstranjen O-tesnilo in obroč za prah je treba popolnoma zamenjati. Ali pri nameščanju Y-oblikovanih in V-oblikovanih tesnil, bodite pozorni na smer namestitve, da preprečite puščanje olja zaradi vgradnje. Za tesnilni obroč v obliki črke Y mora ustnica obravnavati oljno komoro s pritiskom; Poleg tega je treba tesnilni obroč v obliki črke YX tudi paziti, da se razlikuje, ali gre za gred ali luknjo, in ne namestite napačnega. Tesnilni obroč v obliki črke V je sestavljen iz različne oblike podpornega obroča, tesnilnega obroča in stiskalnega obroča. Ko pritisni obroč pritisne tesnilni obroč, lahko podporni obroč ustvari tesnilni obroč in oblikuje tesnilo, pri tem pa mora biti odprtina tesnilnega obroča obrnjena. Tlačna oljna komora; pri nastavljanju tlačnega obroča mora biti omejena na puščanje olja in ne sme biti pretirano zategnjena, da se prepreči prekomerno tesnjenje.


6, ko je navojna sklopka zategnjena, je treba uporabiti poseben ključ, ki mora ustrezati standardnim zahtevam.


7, po montaži bata in batnice, je treba poskušati izmeriti, ali sta koncentracija in ravnost po vsej dolžini izven tolerance.


8 po montaži je treba batni sklop premakniti brez ovir in neenakomerne upornosti.

9, ko je hidravlični cilinder nameščen na glavnem stroju, je treba med spojnice vstopnega in izhodnega priključka dodati tesnilni obroč in ga pritrditi, da se prepreči puščanje olja.


Par:Odpravljanje težav z injektorjem goriva Naslednji:Razlogi za uporabo sečnine v vozilih